veilig gevoel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Projecten

Op deze pagina laten wij een aantal van de projecten zien die wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd in onze regio, maar ook ver daarbuiten. U ziet: een grote diversiteit aan geleverde hekwerken.

Lees verder

Producten

Poortautomatisering is ons specialisme. U kunt uw hekwerk op afstand bedienbaar laten maken of met een pincode door Mikkers laten beveiligen. Het is nu ook mogelijk uw poort te bedienen via uw smartphone.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door het formulier in te vullen.

Lees verder

Welkom bij Mikkers Hekwerken

Hartelijk welkom op de site van Mikkers Special Constructions in Ridderkerk. Al 17 jaar leveren wij o.a. hekwerken aan particulieren en bedrijven. Wij verkopen exclusieve (sier)hekwerken op maat. Al onze hekken zijn handgemaakt door onze vakkundig opgeleide medewerkers. Of u nu zelf of een architect een ontwerp maakt, Wij leveren , maken en plaatsen het naar uw wens.

U kunt zelf een ontwerp maken of dat laten doen door een architect, wij zorgen ervoor dat het hekwerk of de poort aan u geleverd wordt. Wij plaatsen het hekwerk ook voor u.

Alles is mogelijk

Wilt u een hek om uw voortuin? Een beveiligde toegangspoort voor uw bedrijfspand met toegang door middel van pincode of te bedienen via uw smartphone? Bij Mikkers kan het allemaal.

Wij bespreken uw wensen, maken een gedegen werkplan, gebruiken materialen van hoge kwaliteit en zetten uw idee om in concrete producten.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Sander Mikkers via het contactformulier of 0180 - 43 04 44.